2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    258
Kızlar bebeğim bu şekilde pembemsi kustu başına gelen varmı , her emzirme sonrası muhakkak ki kusuyor doktor yorum yapmamıştı bÂu konuda ama sk emio emzirmim.diorum aglio bu seferde aşırı düşkün 🤦 1 haftadr antibiyotik kullanımı yaptık yarın vermicm artık onun sebebi ile böyle pembis kustu ki 😔
 

Eklentiler

  • IMG_20240519_220456.jpg
    IMG_20240519_220456.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 3
Evde akgünlük sakızı bulundur canım ne olur ne olmaz bir daha kullanmayacağın bir tencerede eritip pamuk ya da yünü içine çektirip buharı bebeğin sırtına 3 gün göğsüne 3 gün kapıyorsun.
Sırtına iyot kafesi de yapabilirsin Dr Hasan Hüsnü Eren’in sayfasında iyot kafesi anlatımı var detaylı ordan da bakabilirsin. Ben çok şükür yapmaya gerek duymadım daha ama tamamen antibiyotiğe karşı nice ebeveyn zaten akgünlükle sıkıntıyı çözüyorlar.
Benim yaptığım bir kez tıkanıklık yaşadığımızda soğana karanfil batırıp gece uykusunda soluttum. Bir kez kaya tuzlu suyla burnunu temizledim ve zyağı damlattım. Kendim çörekotu bal çiğnedim sütten geçsin diye birkaç kez sarımsak bal limon kürü yaptım. Öyle bir hastalığımız olmadı.
Antibiyotik son çare benim için kolay kolay kolay kullanmak istemiyorum
Cok teşekkür ederim bakıyorum hemen. Bende öyle düşünüyorum antibiyotiksiz ilk 1000 günü geçirmek istiyorum
 
X